Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

Πιθανή υπόθεση σατανιστών ερευνά η αστυνομία στην Κίμωλο


Βεβήλωσαν το εκκλησάκι του Αγίου Ανδρέα


Σατανιστές φαίνεται πως έκαναν την εμφάνιση τους στην Κίμωλο. Επί ποδός βρίσκεται η ΕΛ.ΑΣ. και στο νησί διεξάγονται έρευνες καθώς άγνωστοι βεβήλωσαν στα μέσα του Ιουλίου το εκκλησάκι του Αγίου Ανδρέα στην ερημική περιοχή Ελληνικά του νησιού. Οι δράστες πραγματοποίησαν τελετή μαύρης μαγείας εντός της εκκλησίας χωρίς να γίνουν αντιληπτοί.

Επί ποδός βρίσκεται η αστυνομία στην Κίμωλο, όπου διεξάγονται έρευνες έπειτα από περιστατικό βεβήλωσης σε εκκλησάκι που βρίσκεται σε ερημική περιοχή του νησιού και το οποίο παραπέμπει σε δράση σατανιστών. 

Οι άγνωστοι δράστες αφού έσπασαν την πόρτα στο ιδιωτικό εκκλησάκι του Αγίου Ανδρέα, στην περιοχή Ελληνικά του νησιού, εισέβαλαν στο εσωτερικό της εκκλησίας και δημιούργησαν μια μεγάλη πεντάλφα με υλικά που βρήκαν μέσα στο ναό.

Κατόπιν προχώρησαν σε ολικό βανδαλισμό του ναού, καταστρέφοντας ακόμα και εικόνες, αλλά και την Ιερή Τράπεζα. Τελικά αποχώρησαν χωρίς να προβούν σε κλοπές.

Ο ιδιοκτήτης της εκκλησίας και οι κάτοικοι είναι ανάστατοι μετά από αυτήν την πράξη. Η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο της προανάκρισης και η αστυνομία εκτιμά ότι σύντομα θα εντοπίσει τους δράστες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτησεων ιστολογίου