Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017

Είναι ΑΥΤΟΣ Χριστιανός Ορθόδοξος?.. Γιατί βρίσκεται μέσα στον Ιερό Ναό?





Ο πολύς κύριος Σκουρλέτης αντί να ασπαστεί και να προσκυνήσει το Ιερό Ευγγέλιο, φαίνεται στη φώτο να το σπρώχνει πίσω. Τι σπρώχνει; Ποιο; το ιερότερο πράγμα που υπάρχει για έναν Χριστιανό Ορθόδοξο.

Και ερωτώ: Τι ακριβώς πήγε να κάνει στον Ιερό Ναό ο κύριος Σκουρλέτης; Γιατί πήγε εκεί; 

Δεν πιστεύει (καλά κάνει, δικαίωμά του) αλλά τι θέλει στον Ιερό Ναό των Ορθοδόξων; Τι πήγε να κάνει εκεί; 


Και περιμένω τώρα την αντίδραση των Ιεραρχών μας. Περιμένω να δω αν θα αφοριστεί αυτός ο κύριος μετά την τόσο προσβλητική πράξη του προς τον Κύριο ημών Ιησού Χριστό. Διότι το Ευαγγέλιο είναι ο Λόγος του Θεού. Είναι ο ίδιος ο Χριστός.

Περιμένω λοιπόν από τους Ιεράρχες μας (αφού σταματήσουν το "παιχνίδι" συνδιαλλαγών με τους πολιτικούς) να επιβάλουν την "ποινή" σε αυτόν τον κύριο.

Περιμένω μάλιστα να μην τον ξαναδώ φυσικά μέσα σε Ιερό Ναό.

Υ.Γ. (προς Ιεράρχες): Σταματήστε να γλύψιμο στους πολιτικούς και μη γίνεστε φιλιππινέζες τους. Επιτέλους βάλτε τον καθένα στη θέση του. Εκτελέστε τα αρχιερατικά σας καθήκοντα με πίστη και φόβο Θεού.



1 σχόλιο:

  1. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑΣ ΟΛΙΓΟΠΙΣΤΟΣ Ή ΈΝΑΣ ΑΠΙΣΤΟΣ. ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΟΙ ΟΜΩΣ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ.
    ΑΥΤΟΣ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΡΟΣΤΥΧΟΣ ΑΠΙΣΤΟΣ. ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΝΑΟ ΟΝΤΩΣ ΑΠΙΣΤΟΣ Ο ΙΔΙΟΣ.
    ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΤΑ ΟΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΕΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΝΑΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.
    ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΠΡΟΣΤΥΧΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτησεων ιστολογίου