Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Στη Λαμία ο Αρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνυμος για τα Εγκαίνια του Πνευματικού-Διοικητικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως



Ευχαρίστως γνωστοποιούμε στο Λαό της Φθιώτιδος, ότι στα πλαίσια της Συνόδου της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου στο Συνοδικό Μέγαρο Αθηνών, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος είχε ιδιαίτερη συνάντηση με τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο Β΄ κατά την οποία του απηύθυνε πρόσκληση για τα Εγκαίνια του Πνευματικού-Διοικητικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 19 Μαΐου το μεσημέρι.

Ο Μακαριώτατος αφού πρώτα συνεχάρη τον Σεβασμιώτατο για την αποπεράτωση του μεγάλου αυτού κτηριακού συγκροτήματος, αποδέχθηκε την πρόσκληση και έτσι την Κυριακή 19 Μαΐου θα ευρίσκεται στην Λαμία για να τελέσει τα Εγκαίνια. 
 
Το πρωί θα προεξάρχει στην Συνοδική Θεία Λειτουργία που θα τελεσθεί στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Νέας Άμπλιανης Λαμίας και εν συνεχεία συνοδευόμενος από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ. Νικόλαο, τους άλλους Συνοδικούς Αρχιερείς και τους Άρχοντες της περιοχής μας, θα μεταβεί στο Πνευματικό Κέντρο, όπου θα λάβει χώρα η τελετή των Εγκαινίων.

Λεπτομερές πρόγραμμα της επισήμου παρουσίας του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου στην Λαμία θα εκδώσει προσεχώς η Ιερά Μητρόπολις. 


ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτησεων ιστολογίου