Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Αυτοί είναι οι δράστες της στυγερής δολοφονίας του Αρχιμανδρίτη

Οι δύο δράστες ομολόγησαν την πράξη τους και συνελήφθησαν χθες το βράδυ.Ένας 24χρονος Γεωργιανός κι ένας 18χρονος Έλληνας είναι οι δράστες,  της στυγερής ανθρωποκτονίας του 54χρονου αρχιμανδρίτη, ο οποίος βρέθηκε νεκρός προχθές Κυριακή το πρωί, μέσα στο σπίτι του στη Χώρα Τριφυλίας.

Οι δύο δράστες ομολόγησαν την πράξη τους και συνελήφθησαν χθες το βράδυ και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Όπως προέκυψε από την προανάκριση, οι δύο δράστες αφού πήγαν στο σπίτι του 54χρονου ιερωμένου, τις βραδινές ώρες του περασμένου Σαββάτου προς Κυριακή, του ζήτησαν χρήματα για να πάνε να δουν αγώνες καρτ στην Καλαμάτα.


Ο αρχιμανδρίτης, τους είπε ότι δεν έχει χρήματα και διαπληκτίστηκε με τον Γεωργιανό, ο οποίος τον χτύπησε στο κεφάλι με μια σιδερογροθιά κι ο αρχιμανδρίτης έπεσε λιπόθυμος. Στη συνέχεια ο Γεωργιανός έπνιξε τον ιερέα με το πουκάμισο που φορούσε, αφού προηγουμένως το έσκισε. Ακολούθως οι δύο δράστες τράπηκαν σε φυγή, αφού προηγουμένως ερεύνησαν όλο το σπίτι, χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής να έχει εξακριβωθεί αν έχει αφαιρεθεί κάτι.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Κυπαρισσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτησεων ιστολογίου