Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017

ΛΟΚΡΙΔΑ: Προσφέρουν οικόπεδα για την ανοικοδόμηση του Ναού του Αγίου Ιακώβου




Η ενημέρωση από την Μητρόπολη Φθιώτιδας για την μεγάλη προσφορά οικοπέδων στη Λοκρίδα (Μαλεσίνα και Λιβανάτες) για την ανοικοδόμηση του Ναού του Αγίου Ιακώβου:

”Μετά από την ανακοίνωση της προθέσεως του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φθιώτιδας  κ. Νικολάου κατά την τελετή της πανηγυρικής Δοξολογικής δεήσεως επί τη αγιοκατατάξει του αγίου Ιακώβου του Γέροντος του εν Ευβοία , η οποία πραγματοποιήθηκε στις 28 Νοεμβρίου ε.ε. στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Λαμίας, προκειμένου  να ανοικοδομηθεί Ναός προς τιμήν του στην περιοχή Μαλεσίνας και Λιβανατών,  επειδή ο άγιος Γέροντας συνδέετο με τους κατοίκους της περιοχής,  μέχρι στιγμής διατίθενται  δώδεκα (12) άρτια οικόπεδα στις ως άνω περιοχές, προκειμένου να ανοικοδομηθεί ο Ιερός Ναός προς τιμήν του αγίου Ιακώβου.
        

Ο Σεβασμιώτατος συνεχάρη τους Εφημερίους της περιοχής για το ενδιαφέρον τους  και έδωσε εντολή να διαβιβάσουν τις εγκάρδιες ευχές και ευλογίες  του στους ευσεβείς δωρητάς καθώς και να τους ενημερώσουν ότι μόλις λάβει πλήρη γνώση ο Ποιμενάρχης μας της τοποθεσίας  των οικοπέδων θα αποφασιστεί ο χώρος ανοικοδομήσεως του Ναού. ”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτησεων ιστολογίου