Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

ΠΑΣΟΚ:''ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΚΑΙ ΜΟΥΤΖΑΧΕΝΤΙΝ Ο ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ''

Δριμύτατη επίθεση εναντίον του μητροπολίτου Πειραιώς Σεραφείμ εξαπέλυσε χθες Σάββατο ο γραμματέας επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Καρύδης, μετά τις δηλώσεις του πρώτου περί αφορισμού όσων βουλευτών ψηφίσουν υπέρ του Συμφώνου Συμβίωσης για τα ομόφυλα ζευγάρια.

altΟ κ. Καρύδης, αποκάλεσε τον κ. Σεραφείμ «Ταλιμπάν και μουτζαχεντίν» και τον κάλεσε «να ρίξει τους τόνους και να αλλάξει θέση όπως έκανε και με το θέμα της Χρυσής Αυγής, όπου έκανε μηνύσεις μαζί με τους Χρυσαυγίτες βουλευτές για τη θεατρική παράσταση στο Βοτανικό, ενώ στη συνέχεια έκανε πίσω και κατήγγειλε τη Χ.Α». 

Η θρασύτητα του κ. Καρύδη προκαλεί το δημόσιο αίσθημα κι αντί να εκτονώσει την κατάσταση ρίχνει λάδι στη φωτιά χαρακτηρίζοντας Ιεράρχη της Εκκλησίας με εκφράσεις που δεν αρμόζουν σε κανένα Επίσκοπο της Ορθόδοξης Εκκλησίας που βγαίνει μπροστά και υπερασπίζεται το Ιερό Ευαγγέλιο.

Ιδιαίτερα οι άνθρωποι που σήμερα εκπροσωπούν το ΠΑΣΟΚ στο κοινοβούλιο θα έπρεπε να σιωπούν και να κάνουν μία αυτοκριτική για τα εγκληματικά λάθη τους που έφτασαν την Ελλάδα να διασύερεται διεθνώς και τους Έλληνες να εγκαταλείπουν την πατρίδα τους για ένα κομμάτι ψωμί...
Επίσης, αρκετοί από αυτούς που ξέρουν να κρύβονται και ανήκουν κυρίως στο ΠΑΣΟΚ και κατηγορούν τους Ιεράρχες της Εκκλησίας μας θα έπρεπε να δώσουν λόγο στη δικαιοσύνη και να τιμωρηθούν για όσα αμαρτήματα διέπραξαν επί ημερών του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κίνήματος!

Βέβαια ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να εξηγήσει γιατί θεωρεί τους όρους «Ταλιμπάν και μουτζαχεντίν» ως υποτιμητικούς από τη στιγμή που το κόμμα του ως κυβέρνηση φρόντισε προδοτικά να ανοίξει τα σύνορα και να γεμίσει τη χώρα με ανάλογους εκπροσώπους τους.

Και δεν είναι μόνο αυτό. Το ΠΑΣΟΚ πρωτοστατεί στην ανέγερση του τζαμιού στο Βοτανικό, ένας εκ των υπουργών του που συμμετέχει στην κυβέρνηση, ο Μιχάλης Χρυσοχοίδης, δήλωσε ότι το θεωρεί τιμή του που επί των ημερών του θα γίνει το τζαμί. Δεν γνωρίζει ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ ότι το τζαμί και γενικά το συγκεκριμένο τζαμί θα αποτελέσει χώρο συγκέντρωσης ακραίων ισλαμικών στοιχείων στην Ελλάδα;

Τότε γιατί αποκαλεί έτσι το Μητροπολίτη Πειραιώς και δεν κοιτά προς την πλευρά που πρέπει να κοιτάξει αυτή των πραγματικών «Ταλιμπαν και Μουτζαχεντιν;».
 
Οι Ταλιμπάν και Μουζαχεντίν κ. Καρύδη κρύβονται μέσα στο ΠΑΣΟΚ,ψάξτε να τους βρείτε....

Ρίξτε και μία ματιά σε όσους μετακόμισαν στον ΣΥΡΙΖΑ!


agioritikovima


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτησεων ιστολογίου