Σάββατο 9 Ιουνίου 2018

Ετήσιο Μνημόσυνο Μακαριστής Καθηγουμένης της Ιεράς Μονής Λιβανατών, Γερόντισσας Μαγδαληνής

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως ανακοινούται, ότι την Δευτέρα 11 Ιουνίου στην Ιερά Μονή Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Λιβανατών, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος θα τελέσει Αρχιερατική Θεία Λειτουργία επί τη εορτή  των Αγίων Αποστόλων Βαρθολομαίου και Βαρνάβα και Αγίου Λουκά Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως και Κριμαίας του Ιατρού, ημέρα κατά την οποία η Ιερά Μονή Πανηγυρίζει την ανάμνηση των Εγκαινίων του Καθολικού από τον Ποιμενάρχη μας το έτος 2000.

        Κατά την διάρκεια της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος θα τελέσει και εις Διάκονον χειροτονία.

        Στο τέλος των Ιερών Ακολουθιών  θα  ψαλλεί το Ετήσιο Ιερό Μνημόσυνο της Μακαριστής Καθηγουμένης της Μονής, Γερόντισσας Μαγδαληνής.


        Η μακαριστή Γερόντισσα  Μαγδαληνή, ανεμόρφωσε εκ βάθρων τα κτίρια της Ιεράς Μονής, ανεδείχθη νέα κτίτωρ αυτής και επί των ημερών της Ηγουμενίας της το Μοναστήρι  απέκτησε  την παλαιά του δόξα. 


           Καθ' όλη την διάρκεια της μοναχικής της ζωής, υπήρξε ιδιαίτερα ελεήμων και φιλεύσπλαχνος, επιδεικνύοντας καθημερινά την μητρική στοργή και αγάπη της  προς κάθε προσκυνητή και επισκέπτη της  Μονής.

        Καλείται το ευσεβές πλήρωμα να συμμετάσχει στην Αρχιερατική Θεία Λειτουργία και να προσευχηθεί υπέρ αναπαύσεως της ψυχής της Μακαριστής Γερόντισσας Μαγδαληνής.


Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτησεων ιστολογίου