Σάββατο 9 Ιουνίου 2018

Επίσκεψη Βουλευτή Φθιώτιδας κ.Γιάννη Σαρακιώτη στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών




Επίσκεψη στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών πραγματοποίησε ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Γιάννης Σαρακιώτης με κοινοβουλευτική αντιπροσωπεία της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης Ορθοδοξίας και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο και τα υπόλοιπα μέλη της Ιεράς Συνόδου.

Η ακρόαση της αντιπροσωπείας αποτέλεσε μία άριστη αφορμή ενημέρωσης της Εκκλησίας της Ελλάδος για τις πρωτοβουλίες, οι οποίες λαμβάνονται εκ μέρους της Δ.Σ.Ο. σε μια σειρά από κρίσιμα ζητήματα κοινοβουλευτικής διπλωματίας και διάδοσης της ορθόδοξης παράδοσης. 

Ο Μακαριώτατος ενημερώθηκε, επίσης, για τις προετοιμασίες εν όψει της 25ης επετειακής Γενικής Συνέλευσης της Δ.Σ.Ο., η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, μεταξύ 25 και 30 Ιουνίου.


Στη συνάντηση παρευρέθηκε και ο επικεφαλής της ρωσικής αντιπροσωπείας Βουλευτής κ. Sergey Gavrilov με τον Σύμβουλο της Δ.Σ.Ο. από τη Ρωσία κ. Valery Alekseev, με τους οποίους ο κ. Σαρακιώτης είχε μία εκτενή συζήτηση για θέματα ενίσχυσης αφ’ ενός της ελληνορωσικής συνεργασίας και αφ’ ετέρου της λειτουργίας του Οργανισμού.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτησεων ιστολογίου