Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

ΣΟΚ: Πυροβόλησαν εν ψυχρώ ιερέα των Πυρών από την Φωκίδα στα Κρέστενα Ηλείας!!!




Μπροστά στα μάτια της συζύγου του, που μεταφέρθηκε σε κατάσταση σοκ στο νοσοκομείο

Άγνωστοι πυροβόλησαν ιερέα μπροστά στα μάτια της συζύγου του. Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση - κόμβο της Κρέστενας, σε υπαίθριο πάρκινγκ, στον κόμβο της Κρέστενα, έξω από το χωριό Σαμικό, όπου ο ιερέας, στάθμευσε το όχημα του, και αποβιβάστηκε η σύζυγος του. 
Οι δράστες επέβαιναν σε μηχανή μεγάλου κυβισμού και πλησίασαν το αυτοκίνητο του θύματος, όταν εκείνος είχε σταματήσει για προσωπική ανάγκη της συζύγου του. 
Όταν εκείνη απομακρύνθηκε οι δύο άγνωστοι πλησίασαν το αυτοκίνητο, πυροβόλησαν εν ψυχρώ τον ιερέα, τραυματίζοντας τον θανάσιμα και απομακρύνθηκαν με τη μηχανή τους.
Η σύζυγος του θύματος μεταφέρθηκε σε κατάσταση σοκ στο νοσοκομείο της Κρέστενας.

ΣΟΚ στην Ηλεία: Δολοφόνησαν εν ψυχρώ ιερέα στη μέση του δρόμουΝα σημειωθεί πως λίγο πριν το περιστατικό, το ζευγάρι βρισκόταν στην περιοχή της Ζαχάρως, όπου και έκανε ανάληψη χρημάτων από ΑΤΜ υποκαταστήματος τράπεζας.
Όλα δείχνουν -αν δεν υπάρχει κάτι άλλο- πως οι δράστες τον παρακολουθούσαν και βρήκαν ευκαιρία να χτυπήσουν όταν ο ιερέας σταμάτησε με το αυτοκίνητό του.
Ο άτυχος ιερέας δεν είναι γνωστός στους κατοίκους της περιοχής, ενώ οι πινακίδες του αυτοκινήτου του (Fiat Pundo) που κατείχε προέρχονται από την Λαμία.


Νέότερες Πληροφερίες:

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι η σύζυγος του ιερέα κατάγεται από το χωριό Φλόκα ενώ ο ίδιος καταγόταν και λειτουργούσε στην περιοχή της Φωκίδας


Νέότερες Πληροφερίες:

Σοκ και δέος στην ορεινή Φωκίδα από την είδηση της εν ψυχρώ δολοφονίας του ιερέα του χωριού Πυρά, πατέρα Αθανασίου Αυγερόπουλου
Η είδηση της τραγικής δολοφονίας του, συγκλόνισε τόσο την ιδιαίτερη πατρίδα του, όσο και τα γειτονικά χωριά όπως το Μαυρολιθάρι όπου επίσης λειτουργούσε. 
Συγκλονισμένοι φίλοι και συνεργάτες του στην μητρόπολη Φωκίδας, δεν μπορούν να πιστέψουν το τέλος του άτυχου ιερέα που ήταν άριστος οικογενειάρχης ενώ διατηρούσε και οικογενειακή ταβέρνα στα Πυρά. 
Τα παιδιά του είναι μικρά και πηγαίνουν σχολείο στην Γραβιά. Ο ιερέας ήταν 52 ετών και η σύζυγός του συνομήλικη. Προς το παρόν, δεν έχει εξακριβωθεί αν το κίνητρο ήταν η ληστεία ή συνέβη κάτι άλλο. 

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, δεν αποκλείεται κίνητρο της εν ψυχρώ δολοφονίας του ιερέα να ήταν η ληστεία, καθώς λίγη ώρα νωρίτερα είχε κάνει, μαζί με τη σύζυγό του, ανάληψη άγνωστου χρηματικού ποσού από μηχάνημα αυτόματων συναλλαγών (ΑΤΜ). Δεν αποκλείεται, όμως, η δολοφονία να σχετίζεται και με προσωπικές διαφορές. Οι αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση εκτιμάται ότι οι δράστες τον παρακολουθούσαν και περίμεναν την κατάλληλη γι΄αυτούς ευκαιρία για να τον προσεγγίσουν.
Ο άτυχος ιερέας βρισκόταν στην Ηλεία για διακοπές, ενώ σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Φωκίδας, όπου διέμενε.  

 

Νέότερες Πληροφερίες:

Tο πτώμα του άτυχου ιερέα φέρει πολλαλλές κακώσεις σε θώρακα, κεφαλή και τράχηλο από πυροβόλο όπλο... σύμφωνα με όσα δήλωσε πριν απο λίγα λεπτά η ιατροδικαστής του νοσοκομείου Ρίου Αγγελική Τσιόλα που βρέθηκε στο σημείο για την αυτοψία. 


...Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες απο την σύζυγο του Ιερέα(η οποία βρίσκεται σε κατάσταση σοκ) ανατρέπονται όλες οι πληροφορίες περί ληστείας λόγω ανάληψης μεγάλου χρηματικού ποσού απο την Ζαχάρω.
 







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτησεων ιστολογίου