Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018

Συνάντηση Γ. Σαρακιώτη με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φθιώτιδας κ. ΝικόλαοΤο Μητροπολίτη Φθιώτιδας κ. Νικόλαο επισκέφθηκε ο Βουλευτής Φθιώτιδας ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Γιάννης Σαρακιώτης, με σκοπό να συζητήσουν τόσο για το έργο της Ιεράς Μητρόπολης όσο και για πρωτοβουλίες του Βουλευτή στο κοινοβούλιο. 

Συγκεκριμένα, ο κ. Σαρακιώτης είχε την ευκαιρία να ενημερώσει το Σεβασμιώτατο για το έργο της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης της Ορθοδοξίας (Δ.Σ.Ο.) και τον ρόλο τον οποίο έχει αναλάβει ως μέλος του εν λόγω θεσμού.
Κορύφωση των εργασιών της Δ.Σ.Ο. για τη φετινή χρονιά συνιστά η επικείμενη διεξαγωγή της συνεδρίασης της Διεθνούς Γραμματείας, των Προέδρων και Εισηγητών των Επιτροπών της Δ.Σ.Ο., καθώς και το διεθνές συνέδριο με θέμα «Ενότητα στην πολυμορφία και βασικές αρχές ελευθερίας για τους Χριστιανούς και Μουσουλμάνους στην Μέση Ανατολή: Συνέδριο κοινοβουλευτικού διαλόγου», τα οποία θα λάβουν χώρα στη Βηρυτό του Λιβάνου κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας με τη συμμετοχή του Βουλευτή Φθιώτιδας.

Ο κ. Σαρακιώτης συνομίλησε με το Σεβασμιώτατο για το σκοπό του συνεδρίου και τη σημασία της συνεννόησης μεταξύ των κοινοβουλίων των κρατών-μελών και των Εκκλησιών τους, ενώ τον συνεχάρη για την καθοριστική και σημαντικότατη συμβολή της Εκκλησίας της Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτησεων ιστολογίου