Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

1η Οκτωβρίου ξεκινάει το "ΕΝΟΡΙΑ εν δράσει..."

Με ιδιαίτερη χαρά αλλά και αίσθημα ευθύνης, στην ενορία Ευαγγελιστρίας Πειραιώς, οργανώνουμε για 3η συνεχόμενη χρονιά, το πρόγραμμα καθημερινών δραστηριοτήτων και εκδηλώσεων με τίτλο “ΕΝΟΡΙΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ”.
                         
Μετά την αποδοχή και τη ζωντανή συμμετοχή των ενοριτών αλλά και των φίλων της Ενορίας μας τις προηγούμενες 2 χρονιές, τολμούμε το νέο κύκλο του προγράμματος, με ακόμη περισσότερες εκδηλώσεις, ελπίζοντας να αποτελέσουν αφορμές και σταθμοί για μια εποικοδομητική πορεία.
      
Η εποχή μας, εποχή θορύβου και πολυγλωσσίας, καταφέρνει περισσότερο να απομονώνει τα πρόσωπα παρά να τα συνδέει. Οι δυσκολίες καθηλώνουν τους ανθρώπους, η ελπίδα μέσα τους είναι δυσδιάκριτη. Ζούμε στον αιώνα της επικοινωνίας αλλά όχι της κοινωνίας! Κοινωνία που όλο και περισσότερο απουσιάζει από την καθημερινή μας ζωή, οδηγώντας πολλούς συνανθρώπους μας στην απελπισία.

Η ελπίδα όμως είναι ζωντανή και έχει όνομα: Ιησούς Χριστός. Και η Ενορία διακονώντας αυτήν την ελπίδα, πολλαπλασιάζει τις δυνατότητες και τις ευκαιρίες να διώξει μακριά το φόβο και να μεταδώσει στις καρδιές τη ζεστασιά της αγάπης του Χριστού.
   
Με την προοπτική λοιπόν η Ενορία να αποτελεί κέντρο Λατρείας και μέσο οικοδομής, η οποία να καλλιεργεί τη σχέση μας με το Θεό αλλά και τη σχέση μας με τον συνάνθρωπο, σας περιμένουμε στην Ευαγγελίστρια Πειραιώς για να πάψει η μοναξιά να είναι ο πιο καλός μας ... σύντροφος.
   
Από την 1η Οκτωβρίου έως την 31η Δεκεμβρίου 2014, εκτός από τις Λατρευτικές μας συνάξεις, θα προσφέρονται ευκαιρίες πολυποίκιλες και καινοτόμες δράσεις με πλούσιο ορίζοντα ενδιαφερόντων.
   
Έτσι, τα μέλη της Ενορίας και όσοι επιθυμούν, καθημερινά θα βρίσκουν ένα ζεστό καταφύγιο στην αγκαλιά της ενοριακής οικογένειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτησεων ιστολογίου