Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014

Συνάντηση Σεβ. Μητροπολίτου Φθιώτιδας με τους Καθηγητές του Εκκλησιαστικού Γυμνασίου και Λυκείου Λαμίας

 
Οι καθηγητές του Εκκλησιαστικού Γυμνασίου και Λυκείου Λαμίας με επικεφαλής τη Διευθύντρια κα Παναγιώτα Παπακώστα επισκέφθηκαν την Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου το πρωί τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ. Νικόλαο, στο γραφείο του. 
 
Ο Ποιμενάρχης μας και πρόεδρος της Σχολικής Εφορείας συνομίλησε με τους Καθηγητές, για θέματα που αφορούν στη λειτουργία της Σχολής και της Εκκλησιαστικής Εστίας, που λειτουργεί στις εγκαταστάσεις της, ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς 2014-2015.

Υπενθυμίζουμε ότι το Εκκλησιαστικό Γυμνάσιο και Λύκειο το οποίο ανήκει στη Διεύθυνση Εκκλησιαστικής Εκπαίδευσης και Θρησκευτικής Αγωγής του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, είναι ισότιμο με όλα τα υπόλοιπα Γυμνάσια και Λύκεια της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Και κατά το επόμενο σχολικό έτος 2014-2015, θα λειτουργήσει κανονικά, υπό ενιαία διεύθυνση, στη Λαμία (Σινώπης 1, περιοχή Νέας Μαγνησίας).

Για τις εγγραφές των υποψηφίων μαθητών μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα του Σχολείου κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες της εβδομάδας: 2231021381 & 2231022576.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτησεων ιστολογίου