Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

Ο Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας Γεώργιος μαζεύει ελιές για τους φτωχούς

Φορώντας ένα τζόκεϊ για τον ήλιο, ένα απλό ζωστικό και χωρίς τίποτα που να θυμίζει τον βαθμό του, ο Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιος έκανε κάτι που σπάνια βλέπουμε στην Ελλάδα. 

Πήγε σε ένα χωράφι και μαζί με άλλους κληρικούς αλλά και εθελοντές, μάζεψε ελιές προκειμένου να φτιαχτεί λάδι για τους φτωχούς. 

Στις φωτογραφίες φαίνεται ξεκάθαρα ο Μητροπολίτης να γίνεται ένα με τους εθελοντές και τους απλούς κληρικούς και να μαζεύει ελιές. 

Μάλιστα η ιδέα για την συγκομιδή των καρπών του δέντρου, όπως σημειώνει το religiousnews.gr, - συμβόλου της Ελλάδας ήταν δική του. Το χωράφι και οι ελιές ανήκουν στην κοινότητα Λουκισίων. 


Οι κάτοικοι και οι φορείς της περιοχής αποφάσισαν να παραχωρήσουν τους καρπούς των δέντρων τους με σκοπό το λάδι που θα παραχθεί να χρησιμοποιηθεί αφενός μεν για τις ανάγκες το ιδρυμάτων της Μητροπόλεως αφετέρου δε για τους συνανθρώπους μας, που βρίσκονται σε δεινή οικονομική κατάσταση.




2 σχόλια:


  1. ΟΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ
    ΤΗΣ "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ"
    ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ
    ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ;

    Προχθες βγηκε στο λιβαδι βολτα και ειδοποιησε τα καναλια για να τον παρουσιασουν οτι να ενας δεσποτης μαζευει εληες για τους φτωχους.

    Χθες μεσα στην συνοδο της Ιεραρχιας, λογω υπερβολικης ...φιλαδελφιας και αγαπης στον αδικημενο και σφαγιασμενο αδελφο του, το βουλωσε, οταν θα επρεπε να συζητησουν την αποκαταστασι του Κανονικου και Νομιμου μητροπολιτου Αττικης και Μεγαριδος κ. ΝΙΚΟΔΗΜΟΥ.

    Σημερα, ενω θα επρεπε να επαινεση, καταφερθηκε κατα της Χρυσης Αυγης γιατι μοιραζει τροφιμα με τα κλεμμενα χρηματα των κομματων, στους πεινασμενους Ελληνες που τους καταντησαν πενητες οι διεφθαρμενοι και οι προσκυνημενοι πολιτικοι, τους οποιους και ο ιδιος και οι αλλοι αρχιερεις αλλα και το αλτερ εγκο του, ο αβουλος, ανικανος και επικινδυνος, κατα τον Δωδωνης Χρυσοστομο, Ιερωνυμος Λιαπης, εγκωμιαζουν και δοξολογουν μεσα στους ναους και εξω απο αυτους.

    Εκει που ο κ. Γεωργιος απο .....διαφορετικη ΔΕΣΠΟΤΙΚΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ (!!!) αφηνει γυναικεια μονη της επαρχιας Θηβων και Λεβαδειας χωρις λειτουργο-παπα εδω και χρονια γιατι η μονη καταγραφηκε σε αγιορειτικο κελι και οχι στην μητροπολι του.

    Αυτος ειναι ο μητροπολιτης Θηβων κ. Γεωργιος, ομοιος και απαραλλακτος με τον πατρωνα του Αρβανιτη.
    Δειτε και το σχετικο δημοσιευμα και αηδιαστε:

    Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΘΗΒΩΝ ΚΑΙ ΛΕΒΑΔΕΙΑΣ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
    434(2)



    Δεν μπορεί να υιοθετήσει πρακτικές αντίθετες με την ελευθερία και την αξιοπρέπεια του ανθρώπου ήταν η απάντηση του Μητροπολίτη Θηβών και Λεβαδείας Γεώργιου σε ερώτηση για την δράση της Χρυσής Αυγής.

    www.apotixisi.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αφου ξερετε τόσο καλα τα πραγματα αγαπητε ανώνυμε,,,γιατι δε μας λετε ποια μονη δε λειτουργεί τις κυριακες(εδω και χρόνια μαλιστα);όσο για τις δεσποτικες πρακτικες και τις ενεργειες της χρυσης αυγης ας μη το συζηταμε,,,είστε μαλλον παραπληροφορημενος,,,και νυχτωμενος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτησεων ιστολογίου