Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Η Ισλαμική "Σαρία" εξαπλώνεται στο Λονδίνο

Οι ισλαμιστικές οργανώσεις στη Βρετανία προχωρούν με ταχείς ρυθμούς στην απομόνωση ολόκληρων περιοχών στη βρετανική πρωτεύουσα μέσω της επιβολής του νόμου της Σαρία για όλους ανεξαιρέτως θρησκεύματος ή εθνικότητας.

  

Με ειδικά κίτρινα αυτοκόλλητα που κολλούν σε φανάρια ή τοίχους, και εν είδει μεξικανικής ή νοτιοαμερικανικής μαφίας στην Καλιφόρνια –όπου εκεί με συνθήματα από σπρέι στους τοίχους ειδοποιούν για σε ποιον «ανήκει» ο χώρος- οριοθετούν τις περιοχές τους γνωστοποιώντας στους κατοίκους ή περαστικούς των περιοχών αυτών, ότι εισέρχονται σε ελεγχόμενη από τους νόμους Σαρία περιοχή.

Το παραπάνω σημαίνει δεν επιτρέπονται, η πορνεία, οι ταινίες και οτιδήποτε περιέχει σεξουαλικό υλικό, το αλκοόλ, το κάπνισμα, τα ναρκωτικά, αλλά και η μουσική ή οι συναυλίες. Το έντονο κίτρινο αυτοκόλλητο είναι μήνυμα προς όλους ακόμα και σε στάσεις λεωφορείων και κεντρικά σημεία του Λονδίνου και άλλων μεγάλων πόλεων της Βρετανίας, γράφει δημοσίευμα της εφημερίδας Daily Mail.



Τη ίδια στιγμή, εκπρόσωποι των τοπικών αρχών εκφράζουν ανησυχίες για εκφοβισμό των ντόπιων και άγνωστες αντιδράσεις τους απέναντι στο φαινόμενο. Ήδη είναι έτοιμα προς «κατηχητική» χρήση περισσότερα από 50.000 αυτοκόλλητα.

Συγκεκριμένα, εκπρόσωποι ισλαμιστικών οργανώσεων σκοπεύουν να επισκεφθούν 25 περιοχές του Ηνωμένου Βασιλείου, τις οποίες η κυβέρνηση θεωρεί «κόκκινο πανί» σε σχέση με την ύπαρξη και δράση μουσουλμανικών στοιχείων και υπόσχονται να «επιβάλλουν» τους δικούς τους και μόνον νόμους.


defencenet.gr – Η “Σαρία” στο Λονδίνο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτησεων ιστολογίου