Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

«ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ» ΣΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ

    Την Τρίτη 21η Αυγούστου 2012, και ώρα 7.00 μ.μ. στην Ιερά Μονή «Παναγία Φανερωμένη» Χιλιομοδίου θα λάβει χώρα το γνωστό πλέον «ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ», δηλαδή η λιτάνευση της θαυματουργού Εικόνας της Παναγίας Φανερωμένης από το παλαιό Μοναστήρι στην νέα Μονή, αφού θα προηγηθεί προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Διονυσίου, η Ιερά Παράκληση στην Υπεραγία Θεοτόκο στον χώρο του παλαιομονάστηρου.

     Την Τετάρτη 22α Αυγούστου το βράδυ θα τελεσθεί πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός προεξάρχοντος του, εκ του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας προερχομένου, Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Μαρεώτιδος κ. Γαβριήλ.

     Την Πέμπτη 23η Αυγούστου, ημέρα της πανηγύρεως της Ιεράς Μονής «Παναγία Φανερωμένη» Χιλιομοδίου θα τελέσει την Θεία Λειτουργία ο Πανοσ. Αρχιμ. κ. Σωφρόνιος Μάγειρας, Αρχιερατικός Επίτροπος Κορίνθου.
  

     Η συμμετοχή των πιστών στις πιο πάνω Ιερές Ακολουθίες θα αποτελέσει αφορμή αγιασμού και ευλογιών, και απόδοση σεβασμού και ευγνωμοσύνης στο Πανάγιο Θεομητορικό Πρόσωπο, που τόσο εκφραστικά και ευλαβικά έχει αποτυπωθεί δια του χρωστήρος εδώ και αιώνες στο θαυματουργό εικόνισμα της Παναγίας Φανερωμένης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτησεων ιστολογίου