Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

Αίγυπτος: "Κάρφωσαν" σταυρό στο στόμα Χριστιανής


Όπως διαφαίνεται ο μεγάλος χαμένος της Αραβικής Άνοιξης δεν είναι άλλος από το Χριστιανισμό, ο οποίος κυνηγιέται σε Ανατολή (με φρικτά εγκλήματα όπως σας έχουμε δείξει) και Δύση (απαγόρευση σταυρών, εικόνων, απολύσεις). 
Αίγυπτος: "Κάρφωσαν" σταυρό στο στόμα Χριστιανής

Είναι προφανές ότι ενοχλεί ιδιαιτέρως το συγκεκριμένο θρησκευτικό δόγμα τη Νέα Τάξη Πραγμάτων,η οποία θέλει να εγκαθιδρύσει την Πανθρησκεία (Εωσφορισμό) στον πλανήτη, καθότι η κοινή λατρεία προς την Νέα Εξουσία θα είναι απαραίτητο συστατικό στη δημιουργία του Παγκόσμιου Κράτους.

Η εικόνα που βλέπετε είναι ιδιαιτέρως σκληρή, όμως πρέπει να δημοσιευθεί για να κατανοήσουν όλοι και χωρίς δικαιολογίες του στιλ "δεν ήξερα, δεν ρώταγα" τι τους περιμένει αν δεν αντιδράσουν επιτρέποντας την ροή χιλιάδων ανθρώπων διαπαιδαγωγημένων με τέτοια ήθη και έθιμα που να επιτρέπουν τέτοια στυγερά και άνανδρα εγκλήματα  σε ανυπεράσπιστες γυναίκες.

Να γνωρίζετε επίσης ότι δεν τους ενοχλεί καθόλου αν τους αποκαλείται "δειλούς" και άλλά ωραία, δεν τους απσχολούν αυτά, προκειμένου να εκτελέσουν το "θεάρεστο" έργο τους, ειναι ικανοί να γίνουν ακόμα πιο "δειλοί".

Αναδημοσιεύουμε λοιπόν από το filonoi.gr προς γνώση και συμμόρφωση.

"Ὠραῖα πράγματα συμβαίνουν στὸν πλανήτη μας.
Ἀπὸ τὴν μία ὁ φασισμὸς τῶν ἀριστερῶν, ποὺ ντὲ καὶ καλὰ θέλουν νὰ μᾶς πείσουν γιὰ τὸ πόσο πρέπει νὰ συμπονοῦμε τοὺς «κατατρεγμένους» τοῦ πλανήτου κι ἀπὸ τὴν ἄλλην οἱ «κατατρεγμένοι»  τοῦ πλανήτου ποὺ ὅλα τὰ σφάζουν κι ὅλα τὰ μαχαιρώνουν!!!

Οι… καλοί μουσουλμάνοι της Αιγύπτου βίασαν, ξυλοκόπησαν, μαχαίρωσαν και κάρφωσαν σταυρό στο στόμα νεαρής γυναίκας, η οποία έκανε το… “έγκλημα” να είναι χριστιανή.
Αυτά τ’ απάνθρωπα κτηνοειδή θέλουν να μας επιβάλλουν.


briefingnews

4 σχόλια:

  1. ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.
    ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ;
    ΘΑ ΑΡΚΟΥΣΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΧΑΡΙΣΕ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΠΛΑΣΤΟΥΣ ΗΤΑΝ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ. Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΠΙΣΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ. Ο ΘΕΟΣ ΘΕΛΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ Ο ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ Ο ΔΙΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ. ΕΙΤΕ ΣΩΣΤΟ, ΕΙΤΕ ΛΑΘΟΣ.
    ΑΝ Ο ΘΕΟΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΣΩΣΤΟΥΣ, ΙΔΙΟΥΣ, ΟΜΟΔΟΞΟΥΣ ΚΤΛ, ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ, ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΔΙΝΕ ΕΠΙΛΟΓΗ. ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΠΛΑΣΤΟΥΣ ΘΑ ΕΚΡΥΒΕ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΛΙΓΟΙ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΟΣΤΗ... ΑΛΛΑ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΕΝ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ... ΚΕΝΕΝΑΣ ΤΡΙΤΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΧΕΣΗΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΘΕΟ...

      Διαγραφή
  2. Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΠΛΑΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΧΝΑ ΑΥΤΟ. Ο ΘΕΟΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΠΑΓΑΓΕΙ. ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ. ΠΟΤΕ Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΠΡΟΣΗΛΥΤΊΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΒΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΟ ΙΣΛΑΜ ΤΟΥ ΔΙΑ ΠΥΡΟΣ ΚΑΙ ΣΙΔΗΡΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΟΥΤΕ ΣΕΒΑΣΜΟΣ, ΟΥΤΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτησεων ιστολογίου