Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

ΙΣΚΕ: Συνάντηση με τον Στ.Γιαγκάτζογλου και τον Σεβ.Κηφισίας Κύριλλο

Στις επάλξεις ο Ι.Σ.Κ.Ε, αγωνιώντας για το μέλλον της Πατρίδας μας και των πιστών. 

Μέσα στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του, το Δ.Σ. συναντήθηκε σήμερα Δευτέρα 15 Απριλίου, στα γραφεία του συνδέσμου με τον κ. Σταύρο Γιαγκάτζογλου Α΄ σύμβουλο του Υπουργού, ο οποίος για 1.30 ώρα περίπου ενημέρωσε τα μέλη του Δ.Σ σχετικά με την πορεία του Προγράμματος Σπουδών και ειδικότερα για τα θρησκευτικά Δημοτικού Γυμνασίου και Λυκείου. Μετά από ενδελεχή ενημέρωση του κ. Γιαγκάζογλου, αποσαφηνίστηκαν αρκετά ζητήματα για τα οποία πολλά αρνητικά σενάρια κυκλοφορούσαν. 
  
Ο Ι.Σ.Κ.Ε, σύντομα θα δημοσιεύσει στην ιστοσελίδα του εκτενή απόσπασμα από τα λεχθέντα. Ο Ι.Σ.Κ.Ε δεν θα σταματήσει να παρακολουθεί το θέμα και θα ενημερώνει έγκαιρα τα μέλη του γι΄αυτό. 

   


Στη συνέχεια το Δ.Σ επισκέφτηκε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κηφισίας Αμαρουσίου και Ωρωπού κ.κ. Κύριλλον εις τον οποίον επέδωσε τιμητική πλακέτα υλοποιώντας έτσι την απόφαση της Γ.Σ. του Συνδέσμου, η οποία τον ανακήρυξε επίτιμο μέλος του. 
  
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κηφισίας Αμαρουσίου και Ωρωπού κ. Κύριλλος υπήρξε επί πολλά έτη ενεργό μέλος του Ι.Σ.Κ.Ε έως την ημέρα της εκλογής του εις Αρχιερέα. 

Υπήρξε επίσης Εφημέριος σε ενοριακούς Ιερούς Ναούς της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών αποκτώντας έτσι εμπειρία σχετική με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Εφημέριοι. 

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τα μέλη του Δ.Σ. για την απόφαση τους αυτή και δήλωσε πως θα συνεχίσει να είναι αρωγός στην προσπάθεια των μελών του Ιερού Συνδέσμου για την εκπλήρωση των ευγενών στόχων τους.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτησεων ιστολογίου