Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ Ι.Σ.Κ.Ε. ΓΙΑ ΓΙΑΓΚΑΤΖΟΓΛΟΥ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ Ι.Σ.Κ.Ε.

Το Δ.Σ. του Ι.Σ.Κ.Ε ευρέθη προ εκπλήξεως όταν δέχθηκε αδικαιολόγητη επίθεση από μερίδα λαϊκών και κληρικών θεολόγων για τα γραφόμενα στο δελτίο τύπου της 15.4.2013.

Εκεί αναφέρονται τα εξής: «μετά από ενδελεχή ενημέρωση του κ. Γιαγκατζόγλου Α΄ Συμβούλου του Υπουργού αποσαφηνίστηκαν αρκετά ζητήματα για τα οποία πολλά αρνητικά σενάρια κυκλοφορούσαν.»

Τί ενόχλησε; Το «αποσαφηνίστηκαν» ή το ότι «πολλά αρνητικά σενάρια κυκλοφορούσαν;»

Είναι δηλαδή μερικοί οι οποίοι επενδύουν στην δαιμονοποίηση του μαθήματος των Θρησκευτικών και τους ενοχλεί η ενημέρωση των ανθρώπων για το πώς ακριβώς έχουν τα πράγματα; 
Γιατί αυτό στην πραγματικότητα έγινε.

Η θέση του  Ι.Σ.Κ.Ε είναι πάγια όσον αφορά το μάθημα των Θρησκευτικών γι΄ αυτό άλλωστε έστειλε επιστολή στον Πρωθυπουργό εκφράζοντας την αγωνία του για την εξέλιξη και πορεία του μαθήματος.

Η επίσκεψη του κου Γιαγκατζόγλου έγινε ακριβώς για να δώσει εξηγήσεις για το συγκεκριμένο θέμα.

Εάν παρασκηνιακά διαδραματίζονται αδιαφανείς διαδικασίες ουδόλως ενδιαφέρει τα μέλη του Ι.Σ.Κ.Ε. και την κοινωνία.

Πρέπει όμως να γνωρίζουν οι επιτιθέμενοι ότι σ΄ έναν πόλεμο οι ομοϊδεάτες ενώνουν τις δυνάμεις τους  εναντίον του υποτιθεμένου εχθρού και δεν στρέφονται κατ΄ αλλήλων.

Το εάν οι διευκρινήσεις του κου Γιαγκατζόγλου ήταν όντως διαφωτιστικές ή όχι θα το κρίνουν οι αναγνώστες όταν θα δημοσιευτούν, καθώς ενημερώσαμε και στο δελτίο τύπου της 15ης. 2. 2013.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτησεων ιστολογίου