Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

Νεκρός εντοπίστηκε ο ιερέας που αγνοούνταν στην Κρήτη


Ο πατήρ Εμμανουήλ ένας άνθρωπος ιδιαίτερα αγαπητός σε όλο το χωριό έφυγε από τη Γαρίπα για να πάει στο Αρκαλοχώρι, ακολουθώντας έναν δρόμο τον οποίο γνώριζε καλά...

Τραγικό τέλος είχε η ιστορία της εξαφάνισης του 83χρονου κληρικού Εμμανουήλ Λαμπράκη καθώς το πρωί εντοπίστηκε νεκρός. Τα ίχνη του ιερέα είχαν χαθεί τα ξημερώματα της 4ης Ιουλίου, όταν έφυγε από το σπίτι του για να πάει στα εγκαίνια της Μητρόπολης Αρκαλοχωρίου.

Δυστυχώς, το πτώμα του άτυχου άνδρα βρέθηκε σε χαράδρα 20 μέτρων ανάμεσα στη Γαρίπα και τις Πούλιες. Αντρες του Αστυνομικού Τμήματος Αρκαλοχωρίου που ερευνούν την υπόθεση αλλά και άνδρες της ΕΜΑΚ ανέσυραν το πτώμα και ειδοποίησαν την οικογένειά του, που έσπευσε στο σημείο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από μερικές μέρες οι οικογένεια του ιερέα πρόσφερε αμοιβή 2.000 ευρώ σε όποιον έδινε πληροφορίες για την εξαφάνιση του συγγενή τους.

Το σώμα του άτυχου Μανώλη Λαμπράκη βρέθηκε σε προχωρημένη αποσύνθεση. Τραγικό είναι το γεγονός ότι τον ιερέα βρήκαν στη χαράδρα τα εγγόνια του τα οποία είχαν βγει σε μια ακόμα προσπάθεια να τον αναζητήσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτησεων ιστολογίου